Expertul tau in constructii

  • 0725.433.559

  • iulian_matei30@yahoo.ro

 • Proiectare

  Pentru ca un proiect de constructii sa fie realizat conform tuturor standardelor de calitate si sa fie un real succes, exista un pas anterior debutului constructiei propriu-zise, si anume proiectarea constructiei. Fie ca vorbim de un proiect de constructie pentru cladiri noi, fie ca vorbim despre refolosirea unor cladiri deja existente sau despre amenajarea spatiilor care inconjoara cladirile, etapa de proiectare este esentiala pentru ca un proiect de constructii sa fie intr-un final un real succes si orice client sa fie pe deplin multumit de rezultatul final.

  Tocmai de aceea, la ACTUAL DAVID Construct punem mare pret pe serviciile de proiectare pe care le oferim clientilor nostri. Firma noastra de constructii ofera servicii de proiectare in domeniul constructiilor civile, comerciale si industriale respectand toate reglementarile in vigoare atat la nivel national, cat si la nivel european. Astfel, la ACTUAL DAVID Construct veti putea beneficia de realizarea unui proiect tehnic inca din faza de elaborare a proiectelor. In cadrul realizarii unui astfel de proiect tehnic specialistii nostri in proiectare se vor concentra asupra arhitecturii, rezistentei cladirii, instalatiilor si nu in ultimul rand asupra devizului estimativ.

  Partea de arhitectura va cuprinde o parte scrisa sau desenata pentru a oferi suficiente detalii privind executia constructiei propriu-zise. In sectiunea de rezistenta se va realiza de asemenea o parte scrisa sau desenata cu privire la rezistenta cladirii, aceasta urmand a fi din nou utila pentru detaliile de executie a proiectului propriu-zis. In sectiunea de instalatii se va face referire la toate instalatiile ce urmeaza a fi executate, fiind mentionate atat ca parte scrisa, cat si ca parte desenata instalatiile termice, sanitare si electrice. Ultima faza a unui proiect tehnic pentru etapa de proiectare a unei constructii este devizul estimativ. Acest deviz estimativ include toate materialele necesare realizarii proiectului si cantitatile necesare conform proiectului tehnic.

  Daca va intrebati de ce este atat de importanta etapa de proiectare pentru constructii, trebuie sa stiti ca munca specialistilor care lucreaza pentru ACTUAL DAVID Construct este extrem de utila pentru eficienta energetica si termica a viitoarei constructii, dar si integrarea constructiei intr-un anumit mediu. Mai mult decat atat, arhitectii firmei noastre detin abilitati foarte bune in design si in domeniul constructiilor. Prin urmare, cele mai inovative idei si ultimele tehnologii in materie de proiectare si constructii sunt oferite de catre cei mai experimentati arhitecti tuturor clientilor nostri care aleg firma noastra pentru proiectarea oricarui tip de constructie.

  Toate serviciile de proiectare pe care le ofera firma noastra sunt la preturi foarte competitive pe piata de profil din tara noastra. Prin urmare, alegand ACTUAL DAVID Construct veti beneficia de cei mai buni specialisti in proiectare si arhitectura, de calitate superioara si profesionalism, dar si de un raport calitate-pret fara concurenta. Daca doriti o oferta de pret pentru proiectul pe care doriti sa il realizati nu ezitati sa luati legatura cu firma noastra. Pe baza unor documente precum copia unui act de identitate, certitificatul de urbanism, un studiu geotehnic si o ridicare topografica vom putea sa va facem o oferta de pret pentru proiectul pe care doriti sa il dezvoltati.

  Suntem gata sa va construim visul si sa ne spuneti mai multe despre proiectul dvs.

  Toate drepturile rezervate | Site creat de Creatii Digitale