Expertul tau in constructii

  • 0725.433.559

  • iulian_matei30@yahoo.ro

 • Studiu geotehnic

  • Home
  • Studiu geotehnic

  In momentul in care se ia decizia de incepere a unei constructii sau de realizare a consolidarii unei constructii deja existente, primul pas il reprezinta realizarea unui studiu geotehnic. Un astfel de studiu geotehnic va oferi informatii importante si utile pentru a avea o imagine completa cu privire la suprafata unde urmeaza a fi ridicata constructia sau cu privire la subsolul suprafetei unde se afla constructia ce urmeaza a fi consolidata. Studiul geotehnic ofera informatii de mare valoare referitoare la structura si consistenta solului, adancimea la care se afla localizata panza freatica si conditiile geologice in general. Toate aceste informatii sunt obtinute cu ajutorul unor foraje geotehnice.

  Pentru ca orice constructie sa fie rezistenta in timp si sa nu fie afectata de conditiile suprafetei pe care este ridicata, realizarea unui studiu geotehnic este esentiala. Informatiile obtinute in urma unui astfel de studiu geotehnic sunt foarte importante in realizarea fundatiei pentru orice tip de constructie. In urma unui studiu geotehnic se va realiza un referat geotehnic ce va fi oferit clientului ce doreste a derula un proiect de constructii pe un anumit teren. Indiferent daca detineti terenul pe care doriti sa realizati constructia unui imobil sau urmeaza sa achizitionati terenul respectiv, realizarea unui studiu geotehnic este esentiala. Ba mai mult, atunci cand doriti sa achizitionati un teren pentru un proiect de constructii este indicat sa realizati studiul geotehnic in prealabil pentru a vedea daca terenul respectiv se preteaza constructiei pe care doriti sa o realizati.

  La ACTUAL DAVID Construct avem o echipa de profesionisti in tot ceea ce inseamna studiu geotehnic. Prin urmare, atunci cand aveti in minte constructia unui imobil va asteptam la ACTUAL DAVID Construct pentru a elabora un astfel de studiu geotehnic si in functie de informatiile obtinute ca urmare a unui astfel de studiu sa puteti avansa cu etapele urmatoare ale constructiei propriu-zise. Pentru a putea obtine un astfel de studiu geotehnic este necesar sa ne furnizati o serie de informatii referitoare la proiectul ce urmeaza a fi dezvoltat. Astfel, specialistii nostri in studii geotehnice vor avea nevoie de informatii referitoare la amprenta la sol a imobilului, locatia precisa din punct de vedere geografic a constructiei, care este suprafata terenului pe care se va ridica constructia respectiva, care este regimul de inaltime al cladirii, inclinarea terenului pe care urmeaza a fi ridicata casa, dar si daca terenul respectiv este situat in apropierea unei ape curgatoare sau statatoare. De asemenea, vom avea nevoie de informatii cu privire la posibilitatea ca viitorul imobil sa aiba pereti comuni cu alte cladiri. Toate aceste informatii sunt necesare pentru va putea oferi un studiu geotehnic complet si conform standardelor in vigoare.

  Pretul unui studiu geotehnic variaza in functie de mai multe variabile. Astfel, tipul de constructie, locatia si suprafata terenului pe care urmeaza a fi ridicata constructia, dar si calitatea studiului geotehnic sunt aspecte care influenteaza pretului unui astfel de studiu. Cu toate acestea, la ACTUAL DAVID Construct veti beneficia de cel mai bun raport calitate-pret pentru orice studiu geotehnic. Oferim calitate de top si ne asumam sa respectam termenele contractuale stabilite privind studiile geotehnice.

  Suntem gata sa va construim visul si sa ne spuneti mai multe despre proiectul dvs.

  Toate drepturile rezervate | Site creat de Creatii Digitale