Expertul tau in constructii

  • 0725.433.559

  • iulian_matei30@yahoo.ro

 • Amenajari exterioare

  • Home
  • Amenajari exterioare

  Orice proiect de constructii, indiferent ca vorbim despre o casa sau un bloc, are nevoie de amenajari exterioare. Amenajarile exterioare se refera la toate acele lucrari executate la fatada cladirii, dar si la lucrarile zonei din jurul locuintei. La ACTUAL DAVID Construct oferim o gama diversificata de servicii in domeniul amenajarilor exterioare. Astfel, executam lucrari de tencuiala a fatadei cladirii, lucrari de termoizolatii exterioare, proiecte de hidroizolatii sau montarea completa a acoperisului, incluzand aici si montajul invelitoarei acoperisului.

  Pe langa aceste lucrari, la ACTUAL DAVID Construct veti putea beneficia si de alte lucrari de amenajari exterioare precum realizarea tamplariei exterioare, executarea de foisoare, amenajarea gradinilor, executarea lucrarilor de canalizare si a retelelor de apa, montarea de paratrasnete sau exectuarea lucrarilor pentru fose septice. Altfel spus, serviciile oferite de profesionistii de la ACTUAL DAVID Construct in domeniul amenajarilor exterioare acopera toate necesitatile si utilitatile care definesc o locuinta moderna.

  Proiectele de amenajari exterioare executate de catre firma noastra de constructii pun mare pret atat pe calitatea materialelor si pe rezistenta acestora in timp, cat si pe confortul oferit de astfel de amenajari exterioare, dar si pe estetica pe care aceste amenajari exterioare o dau casei. Termoizolatiile exterioare alaturi de hidroizolatiile teraselor contribuie semnificativ la cresterea confortului in interiorului locuintei, dar in acelasi timp contribuie si la rezistenta constructiei prin evitarea infiltratiilor apei in pereti si implicit in structura acesteia. Tencuiala exterioara impreuna cu zugraveala peretilor exteriori sau realizarea diverselor decoratiuni contribuie foarte mult la estetica locuintei. Curtea casei trebuie sa fie de asemenea un spatiu care sa ofere confortul si atmosfera ideala pentru liniste si relaxare pentru intreaga familie. Tocmai de aceea, orice casa trebuie sa se bucure de o curte amenajata la standarde moderne. La ACTUAL DAVID Construct venim cu ultimele tendinte in materie de amenajari gradina, de la pavaje, la fantani, foisoare sau diferite tipuri de gard. De toate aceste detalii privind amenajarea exterioara a locuintei dumnevoastra se vor ocupa oameni specializati in acest domeniu si cu o vasta experienta in tot ceea ce inseamna amenajari exterioare.

  Fie ca proiectul constructiei de case a fost derulat de catre firma noastra, fie ca apelati la serviciile noastre in materie de amenajari exterioare pentru o casa deja ridicata, suntem mereu pregatiti sa oferim cel mai ridicat standard de calitate pentru manopera si profesionalism pentru fiecare proiect in care suntem implicati. Alegerea materialelor pentru amenajarile exterioare se face impreuna cu clientul, acesta fiind cel care are ultimul cuvant in ceea ce inseamna culorile preferate sau aspectul final al proiectului de amenajari exterioare. Profesionistii in amenajari exterioare care lucreaza pentru ACTUAL DAVID Construct sunt mereu pregatiti sa ofere servicii de consultanta specializata in materie de amenajari exterioare pentru a contribui cu sfaturi utile si avizate in realizarea cu succes a oricarui proiect de amenajari exterioare.

  Toate aceste servicii de amenjari exterioare sunt oferite de personal inalt calificat in acest domeniu si cu o vasta experienta in astfel de proiecte. Mai mult decat atat, preturile pentru materiale si manopera sunt printre cele mai competitive de pe piata atunci cand alegeti ca partener pentru proiecte de amenajari exterioare ACTUAL DAVID Construct.

  Suntem gata sa va construim visul si sa ne spuneti mai multe despre proiectul dvs.

  Toate drepturile rezervate | Site creat de Creatii Digitale