Expertul tau in constructii

  • 0725.433.559

  • iulian_matei30@yahoo.ro

 • Montaj instalatii

  • Home
  • Montaj instalatii

  Atunci cand un client isi doreste sa beneficieze de toate dotarile si facilitatile unei locuinte, instalatiile sunt elemente indispensabile pentru ca acesta sa simta ca urmeaza sa se bucure de o locuinta si nu doar de o casa. Tocmai de aceea, la ACTUAL DAVID Construct orice client poate beneficia de expertiza si experienta celor mai buni profesionisti in tot ceea ce inseamna montajul instalatiilor. Fie ca vorbim de montajul instalatiilor in constructii deja ridicate, fie ca vorbim de montajul diferitelor tipuri de instalatii in proiectele proprii de constructii ale firmei noastre, la ACTUAL DAVID Construct veti putea beneficia de cele mai bune materiale si de resurse umane foarte bine pregatite in acest domeniu de activitate.

  Toate proiectele realizate de catre ACTUAL DAVID Construct corespund cerintelor legale in vigoare si celor mai ridicate standarde de calitate in domeniul instalatiilor. Astfel, fie ca vorbim despre montajul instalatiilor electrice, ale celor termice sau ale instalatiilor sanitare, echipa de profesionisti de la ACTUAL DAVID Construct este mereu pregatita sa raspunda cu succes solicitarilor oricarui proiect, indiferent de complexitatea acestuia. In gama de servicii oferita de firma noastra in domeniul montajului instalatiilor putem aminti printre altele instalarea masinilor de spalat, montajul aparatelor de aer conditionat, montarea centralelor termice pe gaz sau a celor electrice, realizarea retelelor pentru apa rece si apa calda, realizarea intregii instalatii electrice pentru proiectul de casa, montarea de calorifere pentru instalatia termica, realizarea sistemului de incalzire in pardoseala si nu in ultimul rand bransarea casei la reteaua publica de canalizare si de apa curenta.

  Orice montaj necorespunzator inseamna expunerea la diverse riscuri, de la incidente minore, pana la accidente grave. De asemenea, riscul unor daune materiale este foarte ridicat daca oricare dintre lucrarile amintite anterior sunt efectuate de persoane neautorizate sau fara calificare in domeniul constructiilor si montajului instalatiilor de diverse tipuri. Prin urmare, pentru a va bucura de cel mai ridicat nivel de siguranta atat in privinta constructiei propriu-zise, cat si in privinta montajului instalatiilor electrice, sanitare sau termice, nu ezitati sa apelati la serviciile profesionistilor care lucreaza pentru firma noastra. La ACTUAL DAVID Construct garantam pentru toate materialele folosite si pentru manopera de montaj a oricarui tip de instalatii. In consecinta, orice client care alege sa lase in seama firmei noastre montajul oricarui tip de instalatii pentru propria casa se va bucura de folosirea indelungata a acestor instalatii si in acelasi timp si de o siguranta privind intreaga locuinta.

  Aveti deja casa la rosu gata ridicata si nu ati gasit cea mai buna firma pentru a asigura montajul instalatiilor pentru finalizarea casei si a va putea muta imediat in noua locuinta? Sau vreti sa beneficiati de o casa la cheie in care atat proiectul casei la rosu, cat si montajul instalatiilor sa fie asigurate de o firma cu experienta in cele mai complexe proiecte? Ei bine, in oricare dintre aceste situatii va aflati trebuie spus ca profesionistii in constructia de case si in montajul diferitelor tipuri de instalatii va stau la dispozitie. Oferim printre cele mai reduse preturi de pe piata in domeniul constructiilor si al montajului instalatiilor, dar in acelasi timp si calitate superioara pentru toate materialele si orice manopera efectuata de firma noastra.

  Suntem gata sa va construim visul si sa ne spuneti mai multe despre proiectul dvs.

  Toate drepturile rezervate | Site creat de Creatii Digitale