Expertul tau in constructii

  • 0725.433.559

  • iulian_matei30@yahoo.ro

 • Constructii case la cheie

  • Home
  • Constructii case la cheie

  In momentul in care unei case la rosu se adauga instalatiile electrice, cele termice si cele sanitare, dar si finisajele exterioare si interioare, atunci vorbim de un proiect de casa la cheie. Altfel spus, aceste case la cheie sunt casele in care tot ceea ce mai aveti nevoie pentru a va putea muta in ele este sa aduceti mobilierul si electrocasnicele pe care le doriti.

  Un proiect al unei case la cheie include lucrari absolut obligatorii pentru ca viitoarea casa sa poate fi locuita si sa ofere tot confortul viitorilor locatari. Atunci cand vorbim despre proiectul unei case la cheie, pe langa lucrarile aferente ridicarii unei case la rosu, acesta include si alte lucrari specifice. In primul rand vorbim despre finisajele exterioare precum tencuiala casei la exterior, realizarea completa a acoperisului cu tipul de invelitoare pentru care opteaza clientul si amenajarea tamplariei la exteriorul casei. In al doilea rand, lucrarile specifice unei case la cheie includ si amenajarile interioare precum montarea de usi, aplicarea tencuielilor interioare, finisaje interioare precum montarea gresiei, faiantei sau a parchetului.

  De asemenea, realizarea instalatiei de incalzire reprezinta o alta lucrare specifica unui proiect de casa la cheie. Prin urmare, atunci cand alegi un proiect de casa la cheie te vei bucura si de montarea centralei termice, a caloriferelor si de realizarea racordurilor acestei instalatii termice, toate aceste lucrari fiind realizate de catre firma noastra. Pe langa montarea instalatiei termice, un proiect de casa la cheie presupune si montajul a tot ceea ce inseamna instalatie electrica, dar si montajul tuturor instalatiilor sanitare pentru bucatarie si pentru baie. In consecinta, atunci cand proiectul unei case la cheie este finalizat, clientul nostru va beneficia de prize, cablu electric, panou electric, chiuvete, robineti, vase de toaleta, cabina de dus sau cada, toate acestea fiind montate de cei care lucreaza pentru firma noastra.

  Este important de subliniat faptul ca toate lucrarile mai sus amintite care sunt specifice unui proiect de casa la cheie sunt mentionate in contractul dintre firma noastra si clientii care aleg sa ne acorde incredere in ridicarea viitoarei lor case. In privinta materialelor de constructie, clientul poate opta pentru a veni cu propriile materiale sau poate lasa la latitudinea firmei noastre procurarea tuturor materialelor necesare constructiei. In cazul in care materialele de constructie sunt oferite de catre firma noastra, costul acestora se va regasi in pretul final al casei la cheie.

  Pe langa lucrarile aferente unui proiect de case la cheie, in contract va fi mentionat si termenul de executie al lucrarii, iar orice termen de executie mentionat acolo va fi respectat intocmai de catre firma noastra. Punem mare pret pe respectarea angajamentelor asumate fata de clienti, pe profesionalism in relatia cu clientii nostri si pe calitatea materialelor si lucrarilor efectuate in cadrul fiecarui proiect de case la cheie. Intreaga echipa care lucreaza pentru firma noastra este calificata in domeniul constructiilor de case, iar fiecare proiect realizat de noi respecta toate reglementarile legale in vigoare si cele mai inalte standarde de calitate.

  Pretul pentru un proiect de casa la cheie este de 390 de euro/m2 in situatia in care materialele de constructii sunt oferite de firma noastra. Iar la acest pret veti primi cheia unei case gata sa devina caminul mult dorit.

  Suntem gata sa va construim visul si sa ne spuneti mai multe despre proiectul dvs.

  Toate drepturile rezervate | Site creat de Creatii Digitale