Expertul tau in constructii

  • 0725.433.559

  • iulian_matei30@yahoo.ro

 • Topografie

  Orice proiect de constructii are nevoie de un spatiu unde urmeaza a fi ridicata constructia respectiva. Iar pentru acest lucru sunt necesare o serie de lucrari si servicii de topografie si cadastru. Pentru a putea sa reducem considerabil timpul necesar dezvoltarii unui proiect de constructii, la ACTUAL DAVID Construct oferim si astfel de servicii de topografie si cadastru. Prin urmare, atunci cand ai nevoie de un plan de situatie, de o documentatie topografica sau de alte avize si documentatii specifice cadastrului, nu ezita sa apelezi la serviciile oferite de profesionistii care lucreaza pentru noi in acest domeniu.

  Fiind vorba de un domeniu conex constructiilor, dar un domeniu complet diferit, am avut grija sa aducem in echipa firmei noastre printre cei mai experimentati si bine pregatiti oameni in domeniul topografiei si cadastrului.

  Prin urmare, atunci cand ai nevoie de servicii in acest domeniu suntem pregatiti sa oferim o gama foarte diversificata de servicii. Oferim o paleta variata de servicii si produse in domeniul planurilor topografice precum documentatii topografice pentru Planuri Urbanistice Zonale (P.U.Z.) sau pentru Planuri Urbanistice de Detaliu (P.U.D.), modele digitale tridimensionale, planuri de amplasament la diferite scari atat in format analogic, cat si in format digital, dar si profile transversale sau longitudinale

  De asemenea, atunci cand apelati la firma noastra pentru servicii de topografie si cadastru veti putea beneficia de servicii in domeniul intabularii cadastrale. Astfel, veti putea gasi servicii precum cadastru si intabulare apartamente, cladiri de birouri, terenuri de constructii, case si vile, cladiri comerciale, servicii de inscriere constructie noua, avize tehnice pentru obtinerea P.U.Z., P.U.G. sau a numarului postal, dar si servicii de actualizare sau rectificare a limitei de proprietate sau a suprafetei terenului.

  La ACTUAL DAVID Construct oferim si realizarea de retele geodezice folosind metode GPS, dar si procesare si post-procesare puncte GPS – GNSS.

  Daca aveti nevoie de asistenta si executie pentru diverse proiecte de infrastructura, atunci trebuie sa stiti ca puteti apela cu incredere la specialistii nostri in acest domeniu. Realizam diverse servicii printre care putem aminti efectuarea de retele topografice de sprijin pentru planurile de situatie si pentru trasare, determinarea limitelor de proprietate insotite de un proces verbal de predare amplasament sau transmiterea cotelor pentru etajul curent.

  Pentru toate aceste servicii mai sus amintite oferim si consultanta de specialitate bazata atat pe cunostintele tehnice insusite prin programele de specializare, cat si pe experienta vasta in domeniul topografiei si cadastrului. Atunci cand aveti nevoie de un sfat cu privire la aspectele tehnice sau juridice privind situatiile cadastrale sau cand aveti nevoie de identificarea celor mai eficiente si practice solutii pentru rezolvarea unei anumite situatii din punct de vedere cadastral, nu ezitati sa apelati la consultatiile de specialitate oferite de unii dintre cei mai buni profesionisti in domeniul acesta.

  Intreaga gama de servicii in domeniul topografiei si cadastrului de care puteti beneficia apeland la specialistii ce lucreaza pentru ACTUAL DAVID Construct este oferita cu cel mai ridicat nivel de profesionalism, iar preturile pentru aceste servicii sunt printre cele mai accesibile de pe piata. Pentru orice proiect topografic sau de cadastru va asteptam la ACTUAL DAVID Construct.

  Suntem gata sa va construim visul si sa ne spuneti mai multe despre proiectul dvs.

  Toate drepturile rezervate | Site creat de Creatii Digitale