Expertul tau in constructii

  • 0725.433.559

  • iulian_matei30@yahoo.ro

 • Constructii case la rosu

  • Home
  • Constructii case la rosu

  Ridicarea unei case la rosu presupune constructia casei pana la nivelul sarpantei acoperisului. Atunci cand vorbim despre lucrarile de constructie care sunt efectuate in cazul constructiei unei case la rosu ne referim la stabilirea exacta a amplasarii imobilului, constructia fundatiei casei, constructia peretilor exteriori si a planseelor, dar si realizarea structurii de sustinere a acoperisului sau a sarpantei, cum mai este denumita aceasta structura. Pe baza acestei structuri de sustinere a acoperisului se va monta ulterior invelitoarea casei, fie ca vorbim de invelitoare metalica, din tigla ceramica sau din oricare alt material pentru care opteaza clientul. O alta lucrare executata in cadrul ridicarii unei case la rosu este ridicarea peretilor interiori pentru compartimentarea camerelor imobilului.

  Trebuie subliniat faptul ca lucrarile referitoare la ridicarea unei case la rosu efectuate de catre firma noastra nu includ si finisajele exterioare sau interioare ale imobilului, montajul instalatiilor electrice, termice si sanitare, dar nici montajul acoperisului.

  Atunci cand alegeti sa apelati la serviciile pe care firma noastra le ofera in tot ceea ce inseamna constructia de case la rosu trebuie sa stiti ca putem folosi materiale proprii de constructii sau putem folosi materiale de constructii puse la dispozitie de client. In functie de acest lucru se va stabili si pretul de ridicare a unei case la rosu. Astfel, daca vom lucra cu acele materiale de constructii puse la dispozitie de catre client, costurile unei case la rosu pornesc de la 35 de euro/m2, iar daca clientul solicita ca firma noastra sa includa in pret si materialele de constructie, atunci preturile pentru o casa la rosu pornesc de la 145 de euro/m2. Materialele de constructie cu care lucram includ printre altele caramida Porotherm si structura din beton armat. Pretul unei case la rosu difera de la proiect la proiect, in functie de complexitatea proiectului in sine, de suprafata ce urmeaza a fi construita, dar si in functie de tipul de materiale de constructii folosite la ridicarea casei la rosu.

  Orice client care alege firma noastra pentru ridicarea unei case la rosu trebuie sa stie ca vom respecta mereu toate termenele de livrare pe care ni le asumam. Spre exemplu, pentru o casa la rosu cu o suprafata la sol avand aproximativ 200 de metri patrati si cel mult 3 etaje durata estimata a constructiei este de 2-3 luni.

  Pentru orice proiect de constructie a unei case la rosu sunt necesare o serie de avize si autorizatii, iar aici putem aminti autorizatia de constructie, studii geotehnice pentru terenul pe care urmeaza a fi ridicata casa, certificatul de urbanism, dar si alte avize de mediu, PSI etc. Fara aceasta documentatie nu se poate incepe proiectul de constructie a unei case la rosu. La solicitarile clientilor nostri, firma noastra poate sa includa in conceptul de casa la rosu si elemente suplimentare privind constructia, iar aici putem mentiona montarea instalatiilor electrice, montajul acoperisului, realizarea tamplariei sau chiar realizarea finisajelor interioare si exterioare.

  Firma noastra isi desfasoara activitatea cu cea mai mare responsabilitate si cel mai ridicat nivel de profesionalism. Raportul calitate-pret este de asemenea unul excelent pentru toate proiectele de case la rosu. Prin urmare, nu ezitati sa ne contactati atunci cand aveti nevoie de o echipa de profesionisti in constructia de case.

  Suntem gata sa va construim visul si sa ne spuneti mai multe despre proiectul dvs.

  Toate drepturile rezervate | Site creat de Creatii Digitale