Expertul tau in constructii

  • 0725.433.559

  • iulian_matei30@yahoo.ro

 • Amenajari interioare

  • Home
  • Amenajari interioare

  Orice persoana isi doreste sa se simta acasa atunci cand vine vorba de propria locuinta

  Tocmai de aceea, la ACTUAL DAVID Construct suntem constienti de faptul ca o casa inseamna mai mult decat doar structura casei si acoperisul acesteia. Prin urmare, atunci cand alegeti ca partener de constructii ACTUAL DAVID Construct veti putea beneficia si de servicii de amenajari interioare complete astfel incat atunci cand proiectul pentru care ati apelat la serviciile noastre este finalizat sa va puteti muta in ceea ce inseamna un adevarat camin pentru intreaga familie.

  Confortul si siguranta reprezinta doua atribute esentiale pentru orice casa. Tocmai de aceea, la ACTUAL DAVID Construct ne dorim sa oferim cea mai buna calitate si cei mai bine pregatiti specialisti in tot ceea ce inseamna amenajari interioare. Oferim servicii de amenajari interioare pentru case, apartamente sau vile. Fie ca este vorba despre un proiect de constructie realizat de catre firma noastra, fie ca deja proiectul de constructie in sine a fost dezvoltat de catre o alta firma, atunci cand va doriti sa beneficiati de cele mai bune servicii in tot ceea ce inseamna servicii de amenajari interioare alegeti echipa de la ACTUAL DAVID Construct. Cu siguranta nu veti regreta.

  Interiorul casei trebuie sa reflecte bunul gust si personalitatea fiecarui client. Tocmai de aceea, inainte de a incepe orice proiect de amenajari interioare la ACTUAL DAVID Construct acordam maxima atentie unei comunicari eficiente cu clientii nostri pentru a avea o imagine completa asupra asteptarilor acestora in materie de amenajari interioare pentru ceea ce urmeaza a fi locuinta lor.

  Serviciile de amenajari interioare puse la dispozitie de personalul de la ACTUAL DAVID Construct include montarea usilor in interiorul constructiei pentru fiecare camera sau spatiu, aplicarea de tencuiala pe peretii interiori ai casei, montarea parchetului in toate acele camere solicitate de client, dar si montarea faiantei si a gresiei in bucatarie si in baie. Mai mult decat atat, firma noastra asigura si servicii precum zugraveli, montarea de decoratiuni, efectuarea de termoizolatii sau montajul mochetei. Trebuie subliniat faptul ca tipul de usi, modelul de parchet, faianta si gresie, sau decoratiunile sunt la alegerea clientului astfel incat acesta sa fie pe deplin multumit de modul in care va arata casa la finalizarea etapei de amenajari interioare derulate de catre firma noastra de constructii.

  In privinta materialelor folosite pentru amenajari interioare, la ACTUAL DAVID Construct fiecare client poate alege daca firma noastra vine cu materialele proprii sau materialele sunt oferite de catre client. In orice situatie, trebuie spus ca profesionistii in amenajari interioare care lucreaza pentru firma noastra vor oferi cel mai ridicat nivel de calitate manoperei si fiecare client va beneficia de garantie pentru un timp indelungat pentru manopera efectuata, fie ca vorbim de montajul parchetului sau punerea faiantei si a gresiei. La ACTUAL DAVID Construct termenele asumate in contractul cu clientii sunt mereu respectate. Prin urmare, atunci cand alegeti sa lasati pe mana specialistilor in amenajari interioare care lucreaza pentru firma noastra orice proiect de amenajari interioare veti stii exact data la care casa dumneavoastra este pregatita sa va intampine cu tot confortul dorit.

  Suntem gata sa va construim visul si sa ne spuneti mai multe despre proiectul dvs.

  Toate drepturile rezervate | Site creat de Creatii Digitale