Expertul tau in constructii

  • 0725.433.559

  • iulian_matei30@yahoo.ro

 • Despre noi

  Suntem o firma de constructii din Domnesti, judetul Ilfov, specializata in constructia de case, blocuri si constructii industriale. Avem o experienta vasta in domeniul oricarui tip de constructii. Astfel, la ACTUAL DAVID Construct executam constructii din beton, caramida, lemn, BCA, prefabricate, metalice. Constructiile pe care le executam pof fi realizate cu sau fara finisaje, in functie de solicitarile clientilor nostri. Firma noastra de constructii va ofera de asemenea servicii de amenajari de case si apartamente, lucrari de consolidare si reabilitare a locuintelor, imprejumiri locuinte, montaj instalatii, trasare si proiectare locuinte, tamplarie PVC, mobila la comanda, zugraveli, servicii de topografie si cadastru sau studii geotehnice ale terenului.

  Toate lucrarile si serviciile mai sus enumerate sunt efectuate de oameni foarte bine pregatiti si calificati in tot ceea ce inseamna proiectarea si constructia de case, blocuri sau spatii industriale, dar si in tot ceea ce inseamna finisajele unor astfel de constructii. La ACTUAL DAVID Construct avem o echipa in care fiecare este specializat pe un anume tip de activitate. In consecinta, veti beneficia de cele mai profesioniste si de calitate servicii in materie de proiectare, constructii si finisaje din domeniul constructiilor atunci cand alegeti sa acordati incredere firmei noastre de constructii.

  Aveti un proiect de constructii pe care vreti sa il transformati in realitate in cel mai scurt timp si la cele mai ridicate standarde de calitate? In acest caz firma noastra va sta la dispozitie cu servicii de consultanta de specialitate in domeniul proiectarii, constructiei si finisajelor oricarui tip de constructie. Atunci cand alegeti sa apelati la serviciile ACTUAL DAVID Construct veti beneficia de consultanta privind alegerea spatiului unde urmeaza a fi construita viitoarea casa, a materialelor celor mai potrivite pentru orice proiect de constructii, dar si cu privire la cum ar putea sa arate cel mai bun proiect pentru a corespunde asteptarilor dumneavoastra. Pe langa serviciile de consultanta in domeniul constructiilor, la ACTUAL DAVID Construct veti beneficia si de mana de lucru inalt calificata in domeniul constructiilor si finisajelor. Prin urmare, atunci cand optati sa apelati la serviciile firmei noastre vei avea garantia unui proiect de SUCCES.

  Luati legatura cu firma noastra imediat ce v-ati decis ca urmeaza sa dezvoltati un proiect de constructii. La ACTUAL DAVID Construct veti beneficia de suport din partea unui consultant in proiectare, consultant ce va poate ajuta sa alegeti varianta optima atat din punct de vedere al planului financiar, cat si din punct de vedere al nevoii de spatiu, dar si a utilitatilor necesare pentru un proiect de constructii.

  In fiecare proiect in care firma noastra se implica aducem profesionalism, seriozitate si responsabilitate. Toate termenele pe care ni le asumam in fiecare faza a unui proiect de constructii sunt respectate intocmai, acest lucru insemnand respect pentru clientii nostri si fata de meseria pe care am ales sa o practicam cu multa pasiune. ACTUAL DAVID Construct are parteneriate cu furnizori de materiale de constructii si prin urmare poate oferi clientilor diverse reduceri atat in privinta materialelor de constructii, cat si in privinta manoperei. In consecinta, atunci cand alegeti ca partener de constructii ACTUAL DAVID Construct beneficiati de cele mai competitive preturi de pe piata.

  Suntem gata sa va construim visul si sa ne spuneti mai multe despre proiectul dvs.

  Toate drepturile rezervate | Site creat de Creatii Digitale