Expertul tau in constructii

    • 0725.433.559

    • iulian_matei30@yahoo.ro

  • Mobila la comanda

    • Home
    • Mobila la comanda

    Pentru ca la ACTUAL DAVID Construct suntem constienti ca fiecare persoana are gusturi si asteptari diferite in tot ceea ce inseamna viitoarea locuinta, am ales sa ne specializam pe toate domeniile ce sunt implicate in crearea unei locuinte de vis. Astfel, de la proiectare si elaborare studii geotehnice, la ridicarea casei, la amenajari exterioare si interioare, si pana la oferirea de mobilier la comanda pentru locuinta fiecarui client, toate aceste servicii pot fi regasite in portofoliul firmei noastre.

    In materie de mobila la comanda lucram cu materiale de cea mai buna calitate si care respecta ultimele standarde in domeniul mobilierului. In consecinta, toate piesele de mobilier oferite de catre ACTUAL DAVID Construct asigura cel mai ridicat nivel de confort. Atunci cand alegeti sa apelati la serviciile noastre in domeniul mobilei la comanda veti putea beneficia de consultanta in alegerea celor mai potrivite piese de mobilier pentru locuinta dumneavoastra, dar si a celor mai bune materiale. Mai mult decat atat, la ACTUAL DAVID Construct oferim si servicii de proiectare mobilier conform cerintelor fiecarui client in parte. Fie ca vorbim despre piesele de mobilier propriu-zise, fie ca vorbim de accesorii pentru mobilier, la ACTUAL DAVID Construct veti beneficia de calitate superioara, de o manopera exceptionala si de durabilitate pentru fiecare piesa de mobilier.

    In gama de servicii oferite de ACTUAL DAVID Construct in domeniul mobilei la comanda sunt incluse realizarea de masuratori pentru ca piesele de mobilier sa fie exact dupa dimensiunile dorite de catre client, realizarea pieselor de mobilier solicitate, transportul acestora, dar si montarea mobilei conform solicitarilor clientului. Tocmai datorita faptului ca lucram cu cei mai buni designeri in domeniul mobilei avem posibilitatea sa oferim fiecarui client sansa de a-si transmite personalitatea in fiecare piesa de mobilier cu care urmeaza sa isi mobileze fiecare camera a noii sale locuinte.

    Pentru ca vorbim de mobila la comanda vorbim si despre flexibilitate, iar acest lucru ne permite ca la ACTUAL DAVID Construct sa putem sa va oferim cele mai bune preturi de pe piata, aceste preturi fiind si in functie de materialele folosite si de numarul de piese de mobilier comandate. Indiferent de materialul ales de catre dumneavoastra, expertii nostrii in mobila va pot garanta cea mai buna calitate atat pentru materialele folosite, cat si pentru manopera de a realiza fiecare piesa de mobilier. Indiferent ca aveti nevoie de mobilier pentru bucatarie, baie, camera de zi, dormitor, birou, mansarda, terasa de vara sau terasa de iarna, la ACTUAL DAVID Construct veti gasi cele mai inovative idei in materie de mobilier pentru toate aceste spatii. Mai mult decat atat, expertii firmei noastre in design si realizare mobilier sunt pregatiti pentru a pune in aplicare si ideile clientilor nostri in materie de mobilier.

    Daca aveti nevoie de mobila de cea mai buna calitate care sa se potriveasca perfect locuintei dumneavoastra, care sa corespunda personalitatii dumneavoastra, dar care sa garanteze si calitate superioara si durabilitate in timp, atunci nu ezitati sa apelati la serviciile oferite de ACTUAL DAVID Construct in tot ceea ce inseamna mobila la comanda.

    Suntem gata sa va construim visul si sa ne spuneti mai multe despre proiectul dvs.

    Toate drepturile rezervate | Site creat de Creatii Digitale